Transport-bg.com има за задача да изпълни вашите изисквания

premestwane-na-ofisi-1

Понякога в къщи или в офиса се налага да се извърши някаква дори и  малка хамалска услуга. Може да сте си закупили нов диван или комплект фотьойли, а няма кой да го качи в апартамента ви. Или пък в службата шефът ви е решил да смени старите бюра и ви е натоварил с избора на хамалска и транспортна фирма.
Без значение дали трябва да преместим един електроуред или голям корпоративен бизнес, ние от Transport-bg.com сме готови да реагираме бързо и адекватно на вашите нужди. 

Дали можем ли да реагираме още в същия ден? Да! Просто ни се обадете и ни кажете как бихме могли да Ви помогнем.

За всички дейности свързани с преместването при нас има един началник и това сте Вие!

Преместване до най-малкия детайл:

Ние ще планираме, ще организираме и ще осъществяваме преместването.
Изискванията и оценката ги давате вие.
Целта е накрая да си отдъхнете и да признаете, че едно преместване не е чак толкова трудно.

А дали едно преместване излиза скъпо? При Transport-bg.com този отговор е „не”. Защо ли? Цената зависи силно от оптимизирането на процеса и гъвкавостта. Ние подхождаме индивидуално към всяко преместване и изготвяме за всеки клиент уникална оферта за преместване. В тази оферта за преместване се прави прецизен преглед на всички дейности и всички разходи. Заедно с вас оформяме обективна цена на услугата, цена, съобразена с вашия специфичен случай — това е вашата цена за преместване!

Вашия партньор при преместването – Transport-bg.com

Доверете се на професионалистите в транспорта за ефективно и своевременно премесване на офис или Вашия бизнес. Ние от Transport-bg.com имаме богат опит в преместването на офиси. Предлагаме преместване на офиси в София, а също така и преместване на офиси в цяла България. Преместването на офис оборудване от един до друг офис, винаги е отговорна задача и може би най-важното условие е всички преместени от офис в офис машини и техника да се опаковат и разопаковат внимателно
Доверете се на професионалистите в транспорта за ефективно и своевременно преместване на дома и домашното Ви имущество. Ние от Transport-bg.com имаме богат опит в преместването на домове и домашно имущество. Предлагаме преместване на домове и домашно имущество в София, а също така и преместване на домове и домашно имущество в цяла България. Преместването на домове и домашно имущество от едно до друго място, винаги е отговорна задача и най-важното условие е всички преместени от едно място на друго мебели и покъщнина да се пренасят внимателно.
А дали едно преместване излиза скъпо? При Transport-bg.com този отговор е „не”. Защо ли? Цената зависи силно от оптимизирането на процеса и гъвкавостта. Ние подхождаме индивидуално към всяко преместване и изготвяме за всеки клиент индивидуална оферта за преместване. В тази оферта за преместване се прави прецизен преглед на всички разходи и всички дейности. Заедно с вас оформяме обективна цена на услугата. Цената е съобразена с вашия конкретен случай — това е вашата цена за преместване!

Хората, които работят за Transport-bg.com и преместват вашите вещи са професионалисти до мозъка на костите си. Ние така подбираме нашия персонал, че да сме сигурни, че вашето имущество е  в сигурни и отговорни ръце — ръце на изпитани и коректни професионалисти. Нашите хамали са интелигентни, много отговорни и възпитани. Те ще превърнат преместването на вашето имущество в „детска игра“ за вас— така, че да изпитате удоволствие и наслада от аранжирането на Вашият дом или офис. Разбира се за да се случи това ние се стараем да сме колкото е необходими информирани за всеки един детайл от процеса на преместването. Дори е се опитваме да ви подтикнем да визуализирате и за себе си и за нас всеки етап от преместването на офиса или жилището си, най-малко за да сте сигурни и уверени в своите планове.

Особено важно условие при транспорта и пренасянето на офис оборудване или офис техника, а също така и при преместването на домове е точната координация и връзка по оста клиент – хамали – транспорт . Ние от Transport-bg.com имаме дългогодишен опит в предоставянето на транспортни услуги в София и страната – фирмата работи от 2001 година и за това време сме пренесли стотици, а може би и хиляди офиси и домове. Най-добрата реклама на нашата фирма са хилядите доволни клиенти, повечето от които винаги ползват нашите транспортни и хамалски услуги многократно!