Професионални хамали

Хората, които работят за Transport-bg.com и преместват вашите вещи са професионалисти до мозъка на костите си. Ние така подбираме нашия персонал, че да сме сигурни, че вашето имущество е  в сигурни и отговорни ръце — ръце на изпитани и коректни професионалисти. 

Нашите хамали са интелигентни, много отговорни и възпитани.

 downloadХамалите на Transport-bg.com,  ще превърнат преместването на вашето имущество в „детска игра“ за вас— така, че да изпитате удоволствие и наслада от аранжирането на Вашият дом или офис. Разбира се за да се случи това ние се стараем да сме колкото е необходими информирани за всеки един детайл от процеса на преместването. Дори е се опитваме да ви подтикнем да визуализирате и за себе си и за нас всеки етап от преместването на офиса или жилището си, най-малко за да сте сигурни и уверени в своите планове.

Продължаваме с изготвяне, специално за вас, на обобщена, стегната и напълно разбираема оферта за преместване на дома или офиса ви. С нея ви става ясно и точно за какви дейности ще трябва да заплатите. След като нещата са поставени на масата, вие сте тези, които дават сигнал за начало на това преместване. След това остава само да наблюдавате.

Ще попитате, какво по-конкретно включва едно стандартно преместване, поръчано при Transport-bg.com?

Основни етапи при преместване на офис и домашно имущество:

  • планиране на времето за преместване
  • доставка на кашони и/или други опаковъчни материали
  • демонтаж и монтаж на мебели, техника и друго оборудване (по желание на клиента)
  • прецизно опаковане (по желание на клиента)
  • уточняване на подробностите, свързани с транспорт, доставка, монтаж и подреждане

Вашия партньор при преместването – Transport-bg.com

Доверете се на професионалистите в транспорта за ефективно и своевременно премесване на офис или Вашия бизнес. Ние от Transport-bg.com имаме богат опит в преместването на офиси. Предлагаме преместване на офиси в София, а също така и преместване на офиси в цяла България. Преместването на офис оборудване от един до друг офис, винаги е отговорна задача и може би най-важното условие е всички преместени от офис в офис машини и техника да се опаковат и разопаковат внимателно
Доверете се на професионалистите в транспорта за ефективно и своевременно преместване на дома и домашното Ви имущество. Ние от Transport-bg.com имаме богат опит в преместването на домове и домашно имущество. Предлагаме преместване на домове и домашно имущество в София, а също така и преместване на домове и домашно имущество в цяла България. Преместването на домове и домашно имущество от едно до друго място, винаги е отговорна задача и най-важното условие е всички преместени от едно място на друго мебели и покъщнина да се пренасят внимателно.
А дали едно преместване излиза скъпо? При Transport-bg.com този отговор е „не”. Защо ли? Цената зависи силно от оптимизирането на процеса и гъвкавостта. Ние подхождаме индивидуално към всяко преместване и изготвяме за всеки клиент индивидуална оферта за преместване. В тази оферта за преместване се прави прецизен преглед на всички разходи и всички дейности. Заедно с вас оформяме обективна цена на услугата. Цената е съобразена с вашия конкретен случай — това е вашата цена за преместване!

Хората, които работят за Transport-bg.com и преместват вашите вещи са професионалисти до мозъка на костите си. Ние така подбираме нашия персонал, че да сме сигурни, че вашето имущество е  в сигурни и отговорни ръце — ръце на изпитани и коректни професионалисти. Нашите хамали са интелигентни, много отговорни и възпитани. Те ще превърнат преместването на вашето имущество в „детска игра“ за вас— така, че да изпитате удоволствие и наслада от аранжирането на Вашият дом или офис. Разбира се за да се случи това ние се стараем да сме колкото е необходими информирани за всеки един детайл от процеса на преместването. Дори е се опитваме да ви подтикнем да визуализирате и за себе си и за нас всеки етап от преместването на офиса или жилището си, най-малко за да сте сигурни и уверени в своите планове.

Особено важно условие при транспорта и пренасянето на офис оборудване или офис техника, а също така и при преместването на домове е точната координация и връзка по оста клиент – хамали – транспорт . Ние от Transport-bg.com имаме дългогодишен опит в предоставянето на транспортни услуги в София и страната – фирмата работи от 2001 година и за това време сме пренесли стотици, а може би и хиляди офиси и домове. Най-добрата реклама на нашата фирма са хилядите доволни клиенти, повечето от които винаги ползват нашите транспортни и хамалски услуги многократно!